Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD), Üniversitemiz Yönetimini İstanbul Otto Doğa Parkta ağırladı. SİYAD Genel Başkanı Adnan Çeliker, TEKNOFEST’te sergilenen başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Üniversitemizi yürekten kutladı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Çeliker, “Üniversitemizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Öğrencilerimize burs ve staj imkanları sunmak, ortak projeler geliştirmek ve kültürel etkinlikler düzenlemek için Üniversitemizle iş birliği yapmaya hazırız.” dedi.
Rektörümüz Prof. Dr. Şakir Taşdemir ise bu iş birliğinin önemine değinerek, “Bu buluşma, İstanbul’daki hemşehrilerimiz ile Üniversitemiz arasında güçlü bir köprü kuracak. Birlikte atacağımız adımlar, hem öğrencilerimiz hem de şehrimizin geleceği için değerli katkılar sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.
Toplantının ardından katılımcılar, Otto Doğa Park içerisinde yer alan doğal ve sosyal alanları gezerek bilgi aldı.












