2025 yılı Koordinasyon Kurulu I. Dönem toplantısı, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan başkanlığında gerçekleştirildi. Sinop Üniversitesi’ni temsilen Genel Sekreterimiz Şenol Metin’in katıldığı toplantıya, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Bölge Müdürleri ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri de iştirak etti.

Toplantıda, 2024 yılı IV. döneminde yürütülen toplam 527 projenin detayları değerlendirildi. Projelerin durumu şu şekilde açıklandı:
• Tamamlanan projeler: 364
• Devam eden projeler: 100
• İhale aşamasındaki projeler: 17
2025 yılı için ise Sinop’ta eğitim, ulaşım, spor, turizm, sanayi ve tarım gibi çeşitli alanlarda 27 proje kamu yatırım programına alındı.
Toplantı, yatırımcı kuruluşlar ve kamu kurumlarının gerçekleştirdiği çalışmaların sunumlarıyla sona erdi. Sinop Üniversitesi olarak bu süreçlere katkıda bulunmaktan ve şehrimizin gelişimine destek olmaktan büyük gurur duyuyoruz.

