Üniversitemiz Öğrenci Dekanlığı Koordinatörlüğü tarafından 2025-2026 akademik yılı öğrenci toplulukları başkanları ve danışman hocalarına yönelik tanışma toplantısı düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Rektörümüz Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muhittin Yılmaz ve Prof. Dr. Sabri Bilgin, öğrenci topluluklarının akademik danışmanları ve başkanları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Genç Ofis temsilcileri ile öğrencilerimiz katıldı.
Toplantıda ayrıca Öğrenci Koordinatörlüğü Koordinatörü Prof. Dr. Özgür Sarı, Proje ve Veri Yönetim Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Engin Bayra ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Genç Ofis temsilcileri, öğrencilere ÜNİDES programı kapsamında proje başvuruları ve süreçleri hakkında detaylı bilgiler verdi.
Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Şakir Taşdemir, üniversite yaşamının sadece derslerden ibaret olmadığını vurgulayarak, öğrenci topluluklarının sosyal, kültürel ve bilimsel etkinliklerde önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Rektörümüz Taşdemir, öğrenci topluluklarının sayısını 100’ün üzerine çıkarmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Her topluluğumuzun en az bir etkinlik düzenlemesini arzu ediyoruz. Ayrıca ÜNİDES programından destek alan proje sayımızı da artırmayı, öğrencilerimizin daha fazla proje üretmelerini sağlamayı önemsiyoruz.” dedi.






