Üniversitemizde öğrenme ve öğretme süreçlerine destek sağlamak amacıyla Üniversitemiz bünyesinde kurulan Eğitimde Mükemmeliyet Ofisi çalışmalarına başladı. Ofisin tanıtım etkinliğinin ilki Eğitim Fakültesinde gerçekleştirildi. Ofis Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Bedel ve Ofis Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Rahime Çobanoğlu tarafından katılımcılara Ofisin amaçları ile çalışma alanları hakkında bilgi verildi.

Eğitimde Mükemmeliyet Ofisi, Üniversitemizde eğitimin niteliğini artırmaya yönelik çalışmalar yapmayı hedefliyor. Eğitimde en yüksek başarı vizyonu doğrultusunda öğrencilerin öğrenme ve gelişim süreçlerini destekleyici ve öğretim elemanlarının mesleki gelişimlerini güçlendirici çalışmalar yürütmek Ofisin öncelikli amaçları arasında yer alıyor.
Ofis açılış etkinliği kapsamında, Ofis Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Bedel tarafından “Kişilerarası Problem Çözme” konulu bir seminer de verildi. Seminerde, sorunların yaşamın doğal ve kaçınılmaz bir parçası olduğu vurgulanarak, olumlu bir bakış açısıyla yapıcı şekilde problem çözme sürecine dair stratejiler paylaşıldı.
Eğitimde Mükemmeliyet Ofisi Tanıtım Etkinliği önümüzdeki günlerde Üniversitemizin çeşitli birimlerinde devam edecek.

