Sinop Valiliği’nin himayesinde, Üniversitemiz, tarafından hazırlanan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” konulu fotoğraf sergisi Sinoplularla buluştu.

Sinop Uğur Mumcu Meydanında açılan sergide Anadolu Ajansı ve yerel basınımızın objektifinden, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında meydanlarda tutulan demokrasi nöbetlerine ait fotoğraflar yer aldı.
Sergiyi gezen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muhitdin Yılmaz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Adem Orakçı, akademik-idari personelimiz ve Sinoplu vatandaşlarımız, İstanbul, Ankara ve Sinop’ta 15 Temmuz gecesi verilen mücadeleyi bir kez daha hatırladı. Ayrıca sergide sonraki yıllarda tutulan demokrasi nöbetlerinden kesitler de yer aldı.










