Rektörümüz, Ayancık MYO’yu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, inşaatı devam eden Ayancık Meslek Yüksekokulu’nda gelinen son noktayı yerinde inceledi ardından Ayancık MYO’da göreve yeni atanan Akademik ve İdari personele hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Ayancık Meslek Yüksekokulu ziyaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ilk olarak göreve yeni atanan, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM’a, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Öğr. Gör. Melek ŞARDAĞ KARABULUT’a ve Bilgisayar İşletmeni Murat İNCESU’ya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde Ayancık MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Ali KARAÇUHA,  Okul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Muhammed Ali ZOROĞLU ve Öğr. Gör. Gizem BEKAR ile Yüksekokul Sekreteri Umut EKREN hazır bulundu.

Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Ayancık MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Ali KARAÇUHA’dan inşaatı devam eden Ayancık Meslek Yüksekokulu’nda gelinen son nokta hakkında bilgiler aldı.