Rektörümüzden, Görevde Yükselen Öğretim Üyelerimize Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ziyaretler kapsamında ilk olarak, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM, Rektör Danışmanı ve Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Demet CABAR, Sağlık Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tahsin Gökhan TELATAR, Sağlık Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Melek KARAÇUHA ve Sağlık Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşenur USLU’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Savaş BAŞTÜRK ile birlikte Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vafa SAVAŞKAN, Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esra KARA ve Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Eda BÜTÜN’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Son olarak, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Serap USTAOGLU TIRIL, Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Yetiştiriciliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Meryem Yeşim ÇELİK, Su Ürünleri Fakültesi Balıkçılık Temel Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ayşe GÜNDOĞDU ve Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Avlama Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman ÖZDEMİR’e ziyaret gerçekleştirerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Basında Üniversitemiz