YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Safa KAPICIOĞLU, Baba Ocağı Sinop’ta Hasret Giderdi

Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli ile söyleşi gerçekleştirmek üzere ilimize gelen YÖK Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU, Sinop programının ikinci gününde, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ile birlikte Sinop’un tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti.

YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Safa KAPICIOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ilk olarak Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’ni, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü ve Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem SÜRÜCÜ ile birlikte gezdiler. Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli hakkında bilgiler alan YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Safa KAPICIOĞLU, Üniversitemizin bölgenin turizm potansiyeline değer katan çalışmalara öncülük etmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Ardından Sinop Bektaşağa Göleti’nin muhteşem doğasında yürüyüş yapan YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Safa KAPICIOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN daha sonra Üniversitemiz yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldiler.

Son olarak, baba ocağı Sinop’un, Tarihi Cezaevi’ni ve Sinop’un manevi mimarlarından Seyit Bilal Türbesini ziyaret eden YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU ilimizden ayrıldı.

Yoğun programına rağmen bizlere vakit ayıran, Üniversitemizin gelişimi için her zaman yanımızda olan YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M.İ. Safa KAPICIOĞLU’na şükranlarımızı sunarız.