Rektörümüz, Gerze İlçemizi Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Gerze İlçemizde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Gerze ziyaretleri kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK, ilk olarak Gerze Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR’ı makamında ziyaret ettiler. Rektörümüz ziyaretinde Gerze MYO’na katkılarından dolayı Gerze Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR’a teşekkürlerini sundu. Gerze’nin eğitim yapısı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK, Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’yı ve Gerze İlçe Müftüsü Ali IŞIK’ı ziyaret ettiler.

Rektörümüzden Gerze Meslek Yüksekokulu’na Tam Not

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Adem Yavuz AVŞAR,   Gerze ziyaretleri kapsamında Gerze Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettiler. Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a, Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Mehmet KESKİN ve Öğr. Gör. Funda İNCE ile Akademik ve İdari personelimiz eşlik etti.

Yapımı tamamlanan spor kompleksinde yer alan futbol ve basketbol sahalarını inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, spor kompleksine tam not verdi.

Daha sonra Yüksekokulumuz Toplantı salonunda İdari ve Akademik personelimiz ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Gerze Meslek Yüksekokulu’nun Türkiye standartlarının üstünde bir eğitim kurumu olduğunu belirterek, yeni düzenlemeler ve çalışmalarla çok daha iyi bir noktaya geleceğini dile getirdi.

Son olarak Yardımcı Doçent kadrosuna atanan Yrd. Doç. Dr. Alev ERENLER’e, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.