Üniversitemiz Bayan Basketbol Takımı’ na, Rektörümüzden Teşekkür Belgesi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen, Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Turnuvası’ nda mücadele eden Sinop Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı önemli bir başarı göstererek, 3.lük kupasını Üniversitemize kazandırdı. Sinop Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı’ nı makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizi başarı ile temsil eden öğrencilerimize “ Teşekkür Belgesi” takdim etti.

Sinop Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı’ nı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hümmet DURAN’ ı kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN; “ 2016 -2017 Akademik yılında öğrenci almaya başlayacak olan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’ nin sportif tesislerinde inşaat çalışması hızla sürerken, siz değerli gençlerimizin gösterdiği gayret ve Üniversitemizin yüzümüzü güldüren başarılar, bizlerin geleceğe daha da umutla bakmamızı sağladı. Kötü alışkanlıklardan uzak duran, vaktini verimli kullanan, donanımlı bir şekilde kendini geliştiren, siz kıymetli öğrencilerimizi teşvik etmeye devam edeceğiz” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizi başarı ile temsil eden öğrencilerimize “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

Basında Üniversitemiz