6. Rektörlük Kupası Satranç Turnuvası’ nda Dereceye Giren Öğrencilere Teşekkür Belgesi Verildi

Üniversitemiz Satranç Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen 6. Rektörlük Kupası Satranç Turnuvası’ nda dereceye giren öğrencilerimizi ve Satranç Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. İrfan KESKİN’ i makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, başarılı öğrencilere “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

Bilimsel ve ahlaki değerlerle donanmış örnek öğrenciler yetiştirme hedefi ile yola çıkan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, satranç turnuvasında bayanlar kategorisinde ilk üç dereceye giren öğrencilerimiz; Hatice DAĞDEVİREN (Eğitim Fakültesi), Büşra SOĞUKPINAR (Eğitim Fakültesi), Sultan ÖZDEMİR (Fen- Edebiyat Fakültesi) ile erkekler kategorisinde ilk üç dereceye giren öğrencilerimiz; Semih PINAR (Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi), Aykut AKTAŞ (Fen Edebiyat Fakültesi) ve Furkan YILDIRIM (İlahiyat Fakültesi) teşekkür belgelerini takdim etti.