Rektörümüz 2019-2020 Akademik Yılı Hazırlık Toplantılarını Sürdürüyor

Üniversitemizin yeni eğitim öğretim yılına ilişkin hedeflerini ve stratejisini belirlemek amacıyla Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın başkanlığında gerçekleştirilen 2019-2020 Akademik Yılı Hazırlık Toplantısının üçüncüsü öğretim görevlilerimiz ve araştırma görevlilerimizle yapıldı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, öğretim görevlilerimiz ve araştırma görevlilerimizin katılımıyla yapıldı.

Toplantının ilk bölümünde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Ahmet CİVAN tarafından katılımcılara öğrenci bilgi sistemi ve öğrenci bilgi paketi hakkında bilgiler verildi.

Ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın başkanlığında öğretim elemanlarımızla 2019-2020 Akademik Yılı Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi. Rektörümüz toplantıda ilk olarak geçtiğimiz dönem öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin görüşleri alınarak hazırlanan ve Üniversitemiz Senatosunca onaylanarak resmileşen Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğindeki değişiklikleri paylaştı.

Rektörümüz, Üniversitemizin daha saygın bir konuma ulaşmasında personelimizin ortaya koyacağı gayretin önemli olacağına değinerek öğretim görevlilerimiz ve araştırma görevlilerimize önemli tavsiyelerde bulundu.

Yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin yürüttükleri hazırlıkları ve öğretim üyelerimizin sürece sağlayacağı katkıları ele alan Rektörümüz, Üniversitemizin bölümlerindeki akreditasyon süreci, Sinop Üniversitesinin nitelik yönünden geliştirilmesi ve öğrencilerimize sunulan eğitim kalitesinin zenginleştirilmesi konularını değerlendirdi.

Sinop Üniversitesi Vakfına Bağış Kampanyamız Sürüyor

Toplantıda, Rektörümüz tarafından başlatılan Sinop Üniversitesi Vakfına bağış kampanyasına öğretim elemanlarımız da destek verdi. Rektörümüzün çağrısı üzerine Üniversitemiz öğretim elemanlarımız, Sinop Üniversitesi Vakfına her ay belirli miktarda bağış yapmayı taahhüt ettiler.

Yeni akademik yılda fakülte ve bölümler bazında gerçekleştirilecek çalışmaların ve yeni döneme ilişkin hazırlıkların ele alındığı toplantı ikramla sona erdi.