Rektörümüz, Tebrik Ziyaretlerini Kabul Etmeye Devam Ediyor

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemiz Akademik ve İdari Personelinin tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü Akademik personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Akademik personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a tebriklerini sundular.

Üniversitemiz Çocuk Üniversitesi Yönetimi, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a görevinde başarılar dilediler.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Sualtı Teknolojisi Programı Akademik personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ederek, rektörlük görevine yeniden atanması dolayısıyla başarı dileklerini ilettiler.

Üniversitemiz Ayancık Meslek Yüksekokulu ve Türkeli Meslek Yüksekokulu Yönetimi, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Sinop Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜBİTAM) Yönetimi ve Akademik personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yönetimi ve Akademik personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Akademik personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a tebriklerini sundular.