Rektörümüz, YÖK Başkanımızdan Atama Belgesini Aldı

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ başkanlığında yeni atanan rektörlerle yapılan toplantıya katıldı.

YÖK Yürütme Kurulu üyelerimizin de bulunduğu toplantıda Yükseköğretim alanında son yıllarda yaşanan önemli gelişmeler hakkında bilgi veren YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ, yeni atanan Rektörlere başarı dileklerini iletti.

Toplantıda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Nihat DALGIN Hocamıza rektörlük atama belgesi, YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ tarafından takdim edildi.

YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a görevinde başarılar dileyerek Üniversitemiz camiasına selamlarını iletti.