Kurumsal Dış Değerlendirmeye Yönelik Çalışma Toplantısı Düzenlendi

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı Üyelerinin Üniversitemize yapacağı saha ziyareti öncesi, Akademik ve İdari Personelimizi bilgilendirmek amacıyla çalışma toplantısı düzenlendi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Fakülte Dekanlarımız, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz ile Akademik ve İdari Personelimiz katıldılar.

Toplantının açılışında konuşan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizdeki Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarının ve dış değerlendirme sürecinin başarılı bir şekilde devam ettiğini belirterek sürece katkı sağlayan tüm personelimize teşekkürlerini sundu.

Toplantıda daha sonra Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK tarafından Üniversitemizdeki dış değerlendirme sürecinin nasıl yürütüleceği, dış değerlendirme ölçütleri ve ilgili raporların nasıl hazırlanacağı ile saha ziyaretinin ne şekilde gerçekleştirileceğine ilişkin personelimize bilgiler verildi.