Rektörümüz ‘Yükseköğretimde Engelsiz Ufuklar Çalıştayı’na Katıldı

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Binhan KOYUNCUOĞLU, Yükseköğretim Kurulu tarafından düzenlenen “Yükseköğretimde Engelsiz Ufuklar Çalıştayı ve 2019 Yılı Engelsiz Üniversite Ödül Töreni”ne katıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK ile YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. Yekta SARAÇ’ın birer konuşma yaptığı program ödül töreni ile devam etti.

Bu yıl, Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında, "Bayrak ödülleri" ve "Engelsiz Program Nişanı" yükseköğretim kurumlarına, "Engelli Dostu Ödülleri" ise bireysel ödüller kategorisinde şahıslara verildi.

Törende, 26 üniversite 92 turuncu bayrak, 6 üniversite 14 yeşil bayrak, 7 üniversite ise 20 mavi bayrak ödülü kazandı.