Sedat GÖNENER Hocamız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Sedat GÖNENER, dualar ve gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Sedat GÖNENER Hocamızı son yolculuğunda ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

Öğle namazına müteakip Alaaddin Camiinde kılınan cenaze namazına, Sayın Sedat GÖNENER Hocamızın ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Fakülte Dekanlarımız, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz, Akademik ve idari personelimiz katıldılar.

Üniversitemiz Akademik Kadrosundan Doç. Dr. Sayın Demet CABAR’ın abisi; Öğr. Gör. Sayın Hasan CABAR’ın ise kayın biraderi olan Dr. Öğr. Üyesi Sayın Sedat GÖNENER Hocamız, kılınan cenaze namazı ardından Sinop Şehir Mezarlığında dualarla toprağa verildi.