Rektörümüz 11. Spor Şenliğinde Görev Alan Öğrencilerimizle Buluştu

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 11. Spor Şenliğimizde görev alan Spor Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda düzenlenen programa, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Serdar ÖZDENK, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Sayın Namık SUCU, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 11. Spor Şenliğinde görev alan öğrencilerimize teşekkür ederek, spor müsabakalarının dostluk ve kardeşlik ikliminde geçmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

?

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Spor Şenliğimizde görev alan öğrencilerimize hediye takdiminde bulundu.

Teşekkür buluşması ikramla sona erdi.