Rektörümüzden Ayancık Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Üniversitemizin gelişimi ve Kalite Yönetim Sistemine ilişkin bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla birimlerimize ziyaretlerini sürdüren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Ayancık Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek Akademik-İdari personelimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Rektörümüze ziyaretinde Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Dr. Günseli ACAR, Sayın Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM ve Fakülte Sekreteri Sayın Umut EKREN eşlik etti.

Ayancık ziyaretinde ilk olarak Akademik Personelimizle bir toplantı yapan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizde devam eden Kalite Yönetim sürecine ilişkin bilgiler verdi.

Rektörümüz ayrıca Akademik Personelimizin Kalite Güvence Sistemine yönelik görüş, önerileri ve taleplerini de dinledi.

Rektörümüz daha sonra Ayancık Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerimizle buluştu.

Gerçekleşen buluşmada Rektörümüz Ayancık Meslek Yüksekokulunun son üç yıldaki gelişim sürecini ele alarak sunumlar eşliğinde öğrencilerimize bilgiler verdi.

Rektörümüz konuşmasında Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hakkında da öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Toplantı sonrası Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Yüksekokul Müdürü Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN'ı makamında ziyaret ederek, Ayancık Meslek Yüksekokulu binasını da gezdi.