Rektörümüz Boyabat’ta Akademik Personelimiz ve Öğrencilerimizle Buluştu

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ile birlikte Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz ile Boyabat Meslek Yüksekokulumuzda görev yapan Akademik Personelimiz ve öğrencilerimizle buluştu.

Boyabat ziyaretinde ilk olarak Akademik Personelimizle bir toplantı yapan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizin Kalite Yönetim sürecine ilişkin bilgiler verdi.

Rektörümüz ayrıca Akademik Personelimizin Kalite Güvence Sistemine yönelik görüş ve önerilerini de dinledi.

Rektörümüz daha sonra Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz ile Boyabat Meslek Yüksekokulumuzda eğitim gören öğrencilerimizle bir araya geldi.

Düzenlenen buluşmada Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI ile Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Nazlı ÜLKER HANÇER eşlik etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Boyabat İİBF ile Boyabat Meslek Yüksekokulundaki gelişim süreci ve Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hakkında sunumlar eşliğinde öğrencilerimize bilgiler verdi.

Rektörümüz daha sonra öğrencilerimizin soru, talep ve isteklerini tek tek dinleyerek, yanıtladı.