Rektörümüzden Boyabat İİBF’ye ve Boyabat MYO’ya Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ile birlikte Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizi ve Boyabat Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Rektörümüze ziyaretinde Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Nazlı ÜLKER HANÇER, Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Habib AYDIN ve Fakülte Sekreteri Sayın Seyit Ahmet ÇELTİKÇİ eşlik etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ilk olarak Üniversitemiz Boyabat yerleşkesinde incelemelerde bulunarak yürütülen çevre düzenlemesi hakkında bilgiler aldı.

Rektörümüz daha sonra Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz binası içerisinde hizmete açılan mescitte incelemelerde bulundu.

Rektörümüz 165 metrekarelik yeni mescidin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik ÇAKICI’ya ve mescide din görevlisi görevlendirmeleri sebebiyle Boyabat İlçe Müftülüğü ve Sinop İl Müftülüğüne de katkıları için şükranlarını sundu.

Rektörümüz Cuma Namazını İlçe Müftüsü Sayın İsa SAĞLAM ve öğrencilerimizle birlikte yeni mescitte kıldı.