Üniversitemizde 30. Vergi Haftası Etkinliği

Üniversitemiz ile Sinop Defterdarlığı tarafından 30. Vergi Haftası dolayısıyla “Verginin Ülke Kalkınmasındaki Etkileri ve Yeri İle Hazine ve Maliye Bakanlığı Kariyer İmkanları” konulu program düzenlendi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektör Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Gelir İdaresi Daire Başkanı Sayın Kaan KASIM, Sinop Defterdarı Sayın Naci GÜNAYDIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Şükrü ÇELİK, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Daire Başkanlarımız, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Programın açılışında konuşan Sinop Defterdarı Sayın Naci GÜNAYDIN, 2019 yılı bütçe verileri ile vergi haftası etkinlikleri ve vergi bilincinin oluşması konularına değindi.

Ardından konuşan Gelir İdaresi Daire Başkanı Sayın Kaan KASIM, Gelir İdaresi Daire Başkanlığının görevleri, verginin ülke kalkınmasındaki yeri ve önemi ile Hazine ve Maliye Bakanlığı kariyer imkanları hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi.

Program soru-cevap bölümü ile devam etti.

Program sonunda ise Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL tarafından, Gelir İdaresi Daire Başkanı Sayın Kaan KASIM ve Sinop Defterdarı Sayın Naci GÜNAYDIN’a hediye takdim edildi.