Rektörümüzden Türkeli Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ile birlikte Türkeli İlçemizi ziyaret ederek yapımı hızla devam eden Meslek Yüksekokulu binamızı yerinde incelediler.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, önce Kaymakamı Sayın Murat ZADELEROĞLU’nu akabinde Belediye Başkanı Sayın Veysel ŞAHİN’i ziyaret ettiler.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ilçe protokolüyle birlikte, Türkeli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi tarafından Üniversitemize tahsis edilen ve İş Adamı Sayın Fadıl DEMİREL tarafından tadilatı ve yapımı üstlenilen Türkeli Meslek Yüksekokulu binamızı gezerek yürütülen çalışmaları yerinde incelediler.

Rektörümüze incelemelerinde Türkeli Kaymakamı Sayın Murat ZADELEROĞLU, Türkeli Belediye Başkanı Sayın Veysel ŞAHİN, AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Sayın Adem ÜNAL ve İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Nihat DEMİRCAN, Türkeli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Aydın ÖZTÜRK eşlik etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Türkeli Meslek Yüksekokulu binamızın 2019-2020 eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirilmesi için yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Sayın Murat ZADELEROĞLU’ndan bilgiler aldı.

Rektörümüz Türkeli Meslek Yüksekokulu binamızda yapımı devam eden derslik, idari odalar, yemekhane, kantin ve sosyal donatı alanlarını sırasıyla inceledi.

Rektörümüz ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Türkeli Meslek Yüksekokulu binamızın 2019-2020 Akademik yılında öğrencilerimize kapılarını açacağını belirterek, binanın eğitim-öğretime hazır hale getirilmesi için hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Rektörümüz kendilerinin de Türkeli Meslek Yüksekokuluna 7 öğretim görevlisi ataması yaptıklarını ve bir ay gibi kısa bir zaman diliminde hocalarımızın ilçeye intikal ederek görevlerine başlayacaklarını belirtti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Binanın tadilat ve yapımını üstlenen İş Adamımız Sayın Fadıl DEMİREL’e, süreçle yakından ilgilenen ve desteklerini esirgemeyen Türkeli Kaymakamı Sayın Murat ZADELEROĞLU’na, Türkeli Belediye Başkanı Sayın Veysel ŞAHİN’e, AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Sayın Adem ÜNAL’a, İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Nihat DEMİRCAN’a ve Türkeli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Aydın ÖZTÜRK’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.