Üniversitemiz Yabancı Dil Laboratuvarı Hizmete Açıldı

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde kurulan Yabancı Dil Laboratuvarı, düzenlenen törenle öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin hizmetine açıldı.

Törene; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Şükrü ÇELİK, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Akademik personelimiz ve davetliler katıldılar.

Kesilen kurdelenin ardından Yabancı Dil Laboratuvarını gezen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, laboratuvarın teknik özellikleri ve laboratuvarda kullanılan ekipmanlar hakkında bilgiler aldı.

Açılış töreninin ardından Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile SANAKO Türkiye Temsilciliği tarafından düzenlenen “Yabancı Dili Yazılımı ve Kullanımı Eğitimine” katılan öğretim elemanlarımıza Sertifikaları takdim edildi.

Program davetlilere sunulan ikramla sona erdi.