Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıldönümü Sinop’ta Coşkuyla Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıldönümü İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle İskele Meydanında büyük bir coşkuyla kutlandı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kutlama törene; Sinop Valimiz Sayın Köksal ŞAKALAR, Belediye Başkanı Sayın Barış AYHAN, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Duygu Bayar ÖKSÜZ, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcıları Sayın İzzet ERCAN ve Sayın Mehmet TANIŞIR, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, İl Emniyet Teşkilatı Mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN bir konuşma yaparak tüm Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını  kutladı.

Kutlama töreni Polis Haftası münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlerin ödüllerinin takdim edilmesi, yürüyüş korteji ve araç kortejinin geçişinin ardından sona erdi.

Rektörümüzden İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN’e Ziyaret

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıldönümü kutlama programı kapsamında İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN’i makamında ziyaret ederek Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını tebrik etti.