Güzel Sanatlar Fakültemizde Müfredat Değerlendirme Toplantısı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesinde ‘Dış Paydaşla Müfredatın Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Toplantısı' düzenlendi.

Toplantıya Rektör Yardımcımız ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Aziz ERKAN, Akademik Personelimiz ve ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldılar.

Düzenlenen çalıştayda Güzel Sanatlar Fakültesinin nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca ders müfredatının sektörün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilmesi için yürütülecek ortak çalışmalar hakkında da paydaşlarımızın görüş ve önerileri alındı.