Samsun Tekkeköy Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

Samsun Tekkeköy Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, Üniversitemizi gezerek bölüm ve programlarımız hakkında bilgiler aldılar.

Okul Müdürü Sayın Seydahmet KARANFİL ve öğretmenleri eşliğinde Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesini gezen öğrenciler, Üniversitemizin eğitim yapısı, sosyo-kültürel faaliyetleri ve staj imkânları hakkında bilgilendirildiler.

Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmak ve Üniversitemizi daha iyi tanıtabilmek amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrenciler, Üniversitemiz Yeni Kampüsü hakkında da bilgiler aldılar.

Rektörümüz Öğrencileri Ağırladı

Ziyarette Okul Müdürü Sayın Seydahmet KARANFİL ve Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi öğrencileri Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrası Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, 15 Temmuz Yerleşkesinde öğrencilerle sohbet ederek kendilerini Sinop Üniversitesine davet etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ziyaret sonrası öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtladı.

Ziyaret hatıra fotoğrafıyla sona erdi.