Rektörümüz Personelimizle Teşekkür ve Değerlendirme Yemeğinde Buluştu

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizin Kalite Güvence Sistemine geçiş sürecinde başarılı çalışmalara imza atan akademik ve idari personelimizle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde gerçekleşen Kalite Yönetim Sistemi Teşekkür ve Değerlendirme yemeğine; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz, Kalite Yönetim Birimi Üst ve Alt Komisyon Üyeleri, Daire Başkanlarımız ile akademik ve idari personelimiz katıldılar.

Programın açılışında konuşan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizde sürdürülebilir bir kalite güvence sisteminin oluşturulması sürecinde başarılı çalışmalara imza atan akademik ve idari personelimize teşekkür etti.

Üniversitemizin tüm birimleriyle birlikte kalite yönetim sistemine odaklandığını belirten Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Araştırma ve Eğitim kalitemizi daha üst seviyelere taşımanın yanında kaliteyi sürdürülebilir hale getirmek için yoğun bir mesai harcadık. Kalite Yönetim Birimimiz ile Akademik ve İdari Personelimizin özverili çalışmaları sonucunda kısa sürede büyük bir yol kat ettik. Bu sebeple sürece katkı sağlayan siz değerli mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN daha sonra göreve başladığında hazırladığı “2016-2019 Eylem Planı” üzerinde değerlendirmelerde bulunarak, sunumlar eşliğinde üç yıllık süre zarfında hayata geçirdiği projeler ve çalışmaları anlattı.

Rektörümüz ayrıca ileriye dönük hedeflerini de katılımcılarla paylaştı.

Verilen akşam yemeğinin ardından sırasıyla masaları gezen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN davete katılan tüm akademik ve idari personelimize, sağladıkları değerli katkılar için teşekkürlerini sundu.