Eğitim Fakültemizde Müfredat Değerlendirme Toplantısı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde “Dış Paydaşla Müfredatın Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Toplantısı” düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ercan YILDIZ, Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Kibar AKTIN, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile Akademik ve idari personelimiz katıldılar.

Toplantıda Eğitim Fakültemizin nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Öğretmen yetiştirme konusunda Milli Eğitim Bakanlığı ile YÖK tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar da ele alındı. Toplantıda ayrıca öğretmenlik uygulamasının geliştirilmesi ve öğretmenlik eğitimi gören öğrencilerimizin mesleki yeterlilik kazanması konularında paydaşlarımızın beklenti ve talepleri dinlendi.