Gerze Meslek Yüksekokulu, Dış Paydaşla Müfredatı Değerlendirdi

Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulunda ‘Dış Paydaşla Müfredatın Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Toplantısı' düzenlendi.

Yüksekokul Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi M. Sedat İPAR, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Mehmet KESKİN, Sayın Öğr. Gör. Ahmet KARAOĞLU, Akademik Personelimiz ile Turizm, Basın Yayın, Kültürel Miras, Tekstil, Bankacılık ve Sigortacılık alanlarından temsilciler katıldılar.

Düzenlenen çalıştayda Yüksekokulumuzun nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca ders müfredatının sektörün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilmesi için yürütülecek ortak çalışmalar hakkında da paydaşlarımızın görüş ve önerileri alındı.