Rektör-Öğrenci Buluşmasının İkincisi Gerçekleşti

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, öğrencilerimizin öneri-taleplerini dinlemek ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla düzenlediği öğrenci buluşması programının ikincisini gerçekleştirdi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz, Daire Başkanlarımız, Akademik-İdari Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Program, Üniversitemiz öğrencileri tarafından hazırlanan “Kalite Yönetim Sistemi” bilgilendirme videosunun gösterimi ile başladı.

Ardından öğrencilerimizle bir araya gelen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, geçtiğimiz buluşmada kendisine iletilen talep ve isteklerle alakalı ilgili birimlerce yürütülen çalışmalar hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi.

Rektörümüz öğrencilerle ilk buluşmasında kendisine iletilen soruları ilgili birimlerimizden aldığı görüşler doğrultusunda tek tek cevaplandırdı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilki aralık ayında yapılan öğrenci buluşmasındaki talep ve isteklerin önemli bir bölümünün kısa zaman içinde tamamlandığını belirtti.

Rektörümüz daha sonra öğrencilerimiz tarafından kendisine iletilen öneri, talep, soru ve sorunları tek tek ele alarak, içtenlikle yanıtladı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN son olarak öğrencilerimize üç adet soru yönelterek bunları, kendilerine dağıtılan kâğıtlara yazmalarını istedi.

Bu sorular;

1 - Üniversiteyi siz yönetseydiniz neler yapardınız?

2 – Neleri değiştirirsiniz?

3 -  Daha donanımlı olarak yetişmeniz için acil ihtiyaç kalemleri nelerdir?

Yöneltilen bu sorular öğrencilerimiz tarafından cevaplandırıldı.