Üniversitemizden Sinop’un Turizm Sektörüyle Güçlü İşbirliği

Şehrimizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, Sinop’un bir eğitim, kültür ve turizm şehri olması için çalışan Üniversitemiz, turizm sektörünün beklentilerine cevap verebilmek adına “Dış Paydaşlarla Müfredatının Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Çalıştayı” düzenledi.

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen çalıştaya; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve turizm sektöründen temsilciler katıldılar.

Toplantıda Üniversitemizin Sinop turizmine sağladığı katkılar ve ileriye dönük ortak çalışmalar görüşüldü.

Ayrıca Turizm sektörüne kalifiyeli eleman yetiştiren Yüksekokulumuzun, sektörün beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verebilen bir müfredata sahip olması konusunda paydaşlarımızın görüş ve önerileri dinlendi.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuzun nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konuları da toplantıda ele alındı.

Basında Üniversitemiz