Üniversitemizde Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğini Öğrencilerimiz Belirleyecek

Üniversitemizin Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği artık öğrencilerimizin görüşleri alınarak belirlenecek.

Bu kapsamda Lisans-Önlisans, Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Güncelleme Komisyonu üyeleri, İlahiyat Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesinde eğitim gören öğrencilerimizle bir araya geldiler.

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, Üniversitemizdeki ders içeriği ve sınav yönetmeliğinin güncellenmesi konularında öğrencilerimizin görüşleri alındı.

Toplantıda, öğrencilerimizin istek ve beklentileri dikkate alınarak hazırlanacak yeni yönetmenlik hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yönetmelik hakkındaki güncelleme çalışmaları için tüm akademik birimlerimizde öğrencilerimizle bir araya gelinmesi planlanıyor.

Basında Üniversitemiz