Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY'dan Sinop'a Ziyaret

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Sinop’a geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY’I  Havalimanında Sinop Valisi Sayın Köksal ŞAKALAR, İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY, Sinop Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Duygu Bayar ÖKSÜZ, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcısı Sayın İzzet ERCAN, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN,  İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe  Belediye Başkanları ve Kurum Müdürleri karşıladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY, İlk olarak Sinop Valiliğini ziyaret ederek, Vali Sayın Köksal ŞAKALAR’dan Sinop İlinin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay, Valilik ziyaretinin ardından tersane mevkiindeki esnafları ziyaret etti.

Tersane mevkiinde çay bahçelerini de gezen Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY, burada vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşlara simit ikramında bulundu.

Daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde bir tekstil fabrikasını ziyaret eden ve fabrika yetkilisinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyaret ve toplantılarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY, akşam saatlerinde İlimizden ayrıldı. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN da Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY'ı uğurlama törenine katıldı.