Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri ERSOY Sinop’ta

Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri ERSOY, bir dizi ziyaret, açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Sinop’a geldi.

Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY’u Havalimanında; Sinop Valisi Sayın Köksal ŞAKALAR, Sinop Milletvekili Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcıları Sayın İzzet ERCAN ve Sayın Mehmet TANIŞIR, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN,  İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Şükrü GÜNDOĞDU, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe  Belediye Başkanları ve Kurum Müdürleri karşıladı.

Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY ilk olarak Sinop Valiliğini ziyaret ederek, kurum amirleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Ardından Tersane Mevkii ve Sakarya Caddesindeki esnafları ziyaret eden Bakan Sayın Mehmet Nuri ERSOY, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kültür ve Turizm  Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY, daha sonra yapımı tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulan Sinop Kültür Merkezinin açılış törenine katıldı.

Kültür ve Turizm  Bakanı Sayın Mehmet Nuri ERSOY, Kültür Merkezi açılışından sonra Hamsilos koyunu gezdi. Daha sonra Turizm dernekleriyle bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY son olarak, Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde STK Temsilcileri ile buluştu.