Sosyal Bilimciler Gözüyle Sinop Kitabı Yayımlandı

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Özgür KIRAN’ın editörlüğünü üstlendiği “Sosyal Bilimciler Gözüyle Sinop” kitabı yayımlandı.

Kitapta, Üniversitemiz ve farklı üniversitelerden akademisyenlerin, Sinop ile alakalı yürüttükleri çalışmalara yer verildi.

“Sosyal Bilimciler Gözüyle Sinop” kitabı arkeoloji, coğrafya, edebiyat, felsefe, iletişim, İslam tarihi, işletme, sağlık, sanat tarihi, sosyoloji ve turizm alanlarına ait toplam on sekiz bölümden oluşuyor.

Rektörümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sayın Özgür KIRAN’ı Makamında Kabul Etti

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Sosyal Bilimciler Gözüyle Sinop” kitabının editörlüğünü üstelenen Üniversitemiz Sosyoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Özgür KIRAN’ı makamında ağırladı.

Dr. Öğr. Üyesi Sayın Özgür KIRAN ziyarette Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a “Sosyal Bilimciler Gözüyle Sinop” kitabını takdim etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dr. Öğr. Üyesi Sayın Özgür KIRAN tarafından bahar döneminde Üniversitemizde “Sosyal Bilimciler Gözüyle Sinop” konulu bir panel düzenleneceğini duyurdu.