Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemine Odaklandı

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Daire Başkanlarımız, Fakülte Sekreterlerimiz ve ilgili birim müdürleriyle Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemine geçiş süreciyle alakalı bir toplantı düzenledi.

Senato Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI katıldı.

Toplantıda konuşan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop Üniversitesi olarak Kalite Yönetim Sistemi ve Akreditasyon çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirtti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizin ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini alabilmesi için Akademik personelimizin yanında idari personelimize de önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Sinop Üniversitesi ailesi olarak kalitemizi uluslararası düzeye ulaştırarak, hem öğrencilerimize hem de şehrimize daha iyi hizmet verebilmek için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Son bir kaç yılda ülkemizde yaşanan sıkıntılı süreçler, enerjimizi zaman zaman başka konulara harcamamızı gerektirse de her sene kalite çalışmalarımızı sürdürmeye devam ettik. Şimdi bu sürece daha fazla yoğunlaşarak eğitim ve hizmet kalitemizi artırmaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz