Rektörümüz Sinop’ta Hafızlık İcazet Merasimine Katıldı

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop İl Müftülüğü Merkez Kuran Kursunda eğitimlerini tamamlayan 18 hafız için düzenlenen İcazet Merasimine katıldı.

Alaaddin Camiinde düzenlenen Hafızlık İcazet Merasimine; Sinop Valisi Sayın Köksal ŞAKALAR, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Burhan İŞLİYEN, Samsun İl Müftüsü Sayın Veysel ÇAKI, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, Kurum Müdürleri, İlçe Müftüleri, İl Müftülüğü personeli, Kuran Kursu öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Sayın Ali Hayri ÇELİK’in açılış konuşması ile başlayan Hafızlık İcazet programı, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Burhan İŞLİYEN’in konuşmaları ile devam etti.

Hafızlık İcazet Programı Kuran-ı Kerim Tilaveti, eğitimini tamamlayan hafızların ilahi dinletisi, hediye ve Hafızlık Belgelerinin takdimi ile son buldu.

Basında Üniversitemiz