Öğrencilerimiz Sordu, Rektörümüz Cevapladı

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, öğrencilerimizin öneri-taleplerini dinlemek ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla düzenlenen "Öğrenciler Soruyor Rektör Cevaplıyor" programına katıldı.

Üniversitemiz SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Akademik-İdari Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Üniversitemiz öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmada, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk olarak Üniversitemizin gelişim süreci hakkında sunumlar eşliğinde öğrencilerimize bilgiler verdi.

Üniversitemizin ileriye dönük hedeflerini de öğrencilerimizle paylaşan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Bütün personelimizle birlikte öğrencilerimizin sağlıklı ve güncel bilgiye ulaşması, bunun yanında Üniversitemizden daha donanımlı bir şekilde mezun olmalarını sağlamak amacıyla tüm gücümüzle çalışıyoruz“ dedi.

Rektörümüz, sunumlarının ardından öğrencilerimiz tarafından kendisine iletilen öneri, talep, soru ve sorunları tek tek ele alarak, içtenlikle yanıtladı.

Öğrencilerimize sorun ve ihtiyaçlarının çözümü konusunda kapısının her zaman açık olduğunu dile getiren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, iletilen talep-istekleri özenle değerlendireceklerini ve çözüme kavuşturmak için gayret göstereceklerini ifade etti.

Konuşmalarının ardından tüm öğrencilerimiz adına Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Sayın Çağla BİNGÖL, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a çiçek takdiminde bulundu.