Vali Köksal ŞAKALAR’dan Boyabat İİBF ve Su Ürünleri Fakültesine Ziyaret

Sinop Valimiz Sayın Köksal ŞAKALAR, Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Su Ürünleri Fakültesini ziyaret etti.

İlk ziyaretini Su Ürünleri Fakültesine gerçekleştiren Valimiz Sayın Köksal ŞAKALAR, Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN’dan Fakültenin eğitim-öğretim yapısı ve akademik çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyarette Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Ayşe GÜNDOĞDU ile Fakülte Sekreteri Sayın İzzet SONSES de hazır bulundu.

Sayın Valimiz Köksal Şakalar, daha sonra Fakülte bünyesinde bulunan akvaryumu gezdi. Akvaryumda bulunan balık çeşitlerini inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Sinop Valisi Sayın Köksal ŞAKALAR, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini de ziyaret ederek, Fakülte Dekanı Sayın Prof. Dr. Faruk ALPASLAN’dan fakültenin eğitim-öğretim durumu hakkında bilgiler aldı.

Ziyarete Boyabat Kaymakamı Sayın Fatih AKSOY ve Fakülte Sekreteri Sayın Ahmet ÇELTİKÇİ eşlik etti.