Rektörümüzden Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, YÖK tarafından Eğitim Fakültesi Dekanlığına ataması gerçekleşen Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK'ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarete Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ile Dekan Yardımcılarımız Sayın Doç. Dr. Vafa SAVAŞKAN ve Sayın Doç. Dr. Kibar AKTIN eşlik etti.

Rektörümüz daha sonra Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünün 2 yıllığına akredite edilmesi dolayısıyla, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ'yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

,

Ziyarette, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK hazır bulundu.