TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifika Programı

Üniversitemiz Kalite Yönetim Birimi tarafından Kalite Üst ve Alt Komisyon Üyelerine yönelik düzenlenen “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” sona erdi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitimlere; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Yüksekokul ile Meslek Yüksekokul Müdürleri, Daire Başkanları, Akademik ve idari personelimiz katıldılar.

KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Sayın Yaşar EFENDİOĞLU'nun sunumlarıyla beş gün boyunca devam eden eğitimlerde, “Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi”, “Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi” ve "Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” konularında personelimize bilgiler verildi. Eğitimlerin son günü, Sayın Yaşar EFENDİOĞLU tarafından oluşturulan gruplarda, personelimiz iç tetkik süreci ve iç tektik işlemlerini, uygulamalı olarak gerçekleştirdiler.

Eğitimlerin kapanışında konuşan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sayın Yaşar EFENDİOĞLU’na teşekkür ederek, verilen eğitimlerle Üniversitemizin, pek çok alanda yetkinlik kazanacağını belirtti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, konuşmalarının ardından KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmen Sayın Yaşar EFENDİOĞLU’na hediye takdiminde bulundu.

“TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” eğitimleri, çekilen aile fotoğrafıyla sona erdi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, daha sonra KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmen Sayın Yaşar EFENDİOĞLU'nu makamında misafir etti.