TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifika Programı Devam Ediyor

Üniversitemiz Kalite Yönetim Birimi tarafından Kalite Üst ve Alt Komisyon Üyelerine yönelik düzenlenen “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” eğitimleri devam ediyor.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitimlere; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Şükrü ÇELİK, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Yüksekokul ile Meslek Yüksekokul Müdürleri, Daire Başkanları, Akademik ve idari personelimiz katıldı.

KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Sayın Yaşar EFENDİOĞLU tarafından dört gündür verilen eğitimlerde “Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi”, “Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi” ve Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” konuları anlatılıyor.