Üniversitemiz Matematik Bölümü 2 Yıllığına Akredite Edildi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü FEDEK Akreditasyon Belgesi takdim töreni yapıldı.

Farklı disiplinlerdeki Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri öğretim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak, Türkiye’de yükseköğretiminin kalitesinin yükseltmeyi amaçlayan FEDEK tarafından, Üniversitemiz Matematik Bölümü 2 yıllığına akredite edildi.

Üniversitemiz Senato Toplantı odasında gerçekleşen toplantıya; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Avrasya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kenan İNAN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Durağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, FEDEK Üyeleri, Akademik ve İdari Personelimiz katıldı.

Gerçekleşen toplantılar sonucu Avrasya Üniversitesi Rektörü ve FEDEK Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Prof. Dr. Kenan İNAN, 2 yıllığına akredite edilen Matematik Bölümümüzün belgesini, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ’ye takdim etti.