Rektörümüzden Gerze Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ile birlikte Gerze Meslek Yüksekokulu’muzu ziyaret ettiler. Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Dr. Mehmet Sedat İPAR ve Müdür Yardımcımız Sayın Öğr. Gör. Ahmet KARAOĞLU eşlik etti.

9 bölüm, 13 programı, modern yerleşkesi, gelişen ve büyüyen fiziki yapısıyla öğrencilerimize nitelikli bir eğitim imkanı sunan Gerze Meslek Yüksekokulumuzu gezerek, devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Dr. Mehmet Sedat İPAR’dan bilgiler aldı.

Daha sonra Yüksekokulumuz Toplantı salonunda İdari ve Akademik personelimiz ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, gerçekleşen projeler hakkında bilgiler alırken, yeni dönemde gerçekleşmesi planlanan çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz