Rektörümüzden Durağan ve Boyabat’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Durağan Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldi.

Öğrencilerin öneri-taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına belirlenen günlerde ziyaretler gerçekleştiren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Durağan Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerimizle buluştu.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ile derslikleri ve yemekhaneyi gezen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Durağan ziyaretlerinden sonra Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Boyabat Meslek Yüksekokuluna geçen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, burada akademik ve idari personelimizle bir araya geldi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz