Üniversitemizde “Mutlu Bir Yaşam İçin Farkındalık” Semineri

Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından öğrencilerimize yönelik “Mutlu Bir Yaşam İçin Farkındalık” konulu söyleşi programı düzenlendi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Vafa SAVAŞKAN, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Doç. Dr. Emel ÇANKAYA, SÜBİTAM Müdürü Sayın Doç. Dr. Muhittin YILMAZ, Akademik-İdari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Söyleşiye konuşmacı olarak katılan Yaşam Koçu ve Kariyer Danışmanı Sayın Emine KURUOĞLU, öğrencilerimizle mutlu bir yaşamın sırlarını paylaştı.

Başarının formülünün kişinin hayata bakışında saklı olduğunu belirten Sayın Emine KURUOĞLU, mutluluğun tanımı, hayatı anlamlı kılan kavramlar, mutsuzluğun ilacı, anlamlı yaşamanın sırları, olumlu düşünce teknikleri, insanı mutsuz eden nedenler ve mutsuzluğa çözüm yolları konularında öğrencilerimize bilgiler verdi.

Bir sohbet niteliğinde geçen söyleşide, öğrencilerimiz de görüşlerini bildirerek, merak ettikleri konularda Sayın Emine KURUOĞLU’na sorular yönelttiler.

Söyleşinin ardından Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL tarafından, Yaşam Koçu ve Kariyer Danışmanı Sayın Emine KURUOĞLU’na hediye takdim edildi.

Kalite Yönetim Birimi
Basında Üniversitemiz