Üniversitemiz ile Özel Medicabil Hastanesi Arasında İş Birliği Protokolü

Üniversitemiz ile Özel Medicabil Hastanesi arasında, öğrencilerimize sağlık alanlarında staj ve iş imkânı sağlayacak, akademik kadromuzun kongre katılımlarına destek verecek önemli bir işbirliği protokolüne imza atıldı.

Rektörlük makamında düzenlenen “Akademik ve Bilimsel İşbirliği Protokolü” imza törenine Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra, Özel Medicabil Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Sayın Prof. Dr. Faruk BİLGEN, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Rıza BAYRAK ve Özel Medicabil Hastanesi İdari ve Mali İşler Koordinatörü Sayın Dr. Cemal TURHAN katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ile Özel Medicabil Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Sayın Prof. Dr. Faruk BİLGEN tarafından imzalanan “Akademik ve Bilimsel İşbirliği Protokolü” 5 yıl süreyle geçerli olacak.

İmzalanan iş birliği protokolünde; sağlıkla ilgili eğitim gören öğrencilere staj ve iş imkanı sağlaması, öğretim üyelerinin kongre katılımlarına destek için yurt dışı veya yurt içi burs imkanı sağlanması, ihtiyaç duyulan bazı medikal malzemelerin Üniversitemize hibe edilmesi gibi önemli maddeler yer alıyor.

Ayrıca imzalanan bu protokolle, Üniversitemiz personeli, öğrencileri ile hastane personelinin ortak çalışma alanlarında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmaları, birbirlerinin deneyimlerinden faydalanmaları için gerekli ortam sağlanarak, ortak projeler üzerinde çalışmaları teşvik edilecek.