Vali Yardımcımız, Denizi Anlamak Projesine Katılan Öğrencilerimizle Buluştu

Sinop Vali Yardımcısı Sayın Mehmet TANIŞIR, “Denizi Anlamak” projesine katılan öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilere bilimi sevdirmek, yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak ve geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek amacıyla hayata geçen “Denizi Anlamak” projesi, hızlı bir şekilde devam ediyor.

Sinop Vali Yardımcımız Sayın Mehmet TANIŞIR ve Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, projenin yapıldığı Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’mizi ziyaret ederek öğrencilerimizle buluştular.

Burada bir konuşma yapan Sinop Vali Yardımcımız Sayın Mehmet TANIŞIR, Ülkemizin gelişimi açısından eğitim ve bilimin önemine değinerek; öğrencilere milli ve manevi değerlerine bağlılık içerisinde hedeflerine ilerlemeleri tavsiyesinde bulundu.

Gençlerin hayatlarını şekillendiren sürecin eğitimden geçtiğini hatırlatan Vali Yardımcımız Sayın Mehmet TANIŞIR, Denizi Anlamak projesinin Sinop’ta eğitim gören öğrenciler açısından önemli bir fırsat olduğunu belirterek, öğrencilerin bu projeden en iyi şekilde istifade etmesi gerektiğini söyledi.

Vali Yardımcımız Sayın Mehmet TANIŞIR, konuşmalarının ardından öğrencilerimizle bir süre sohbet etti.