"El Ele Güvenli Geleceğe" Projesi Üniversitemizde

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü, Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik hazırladığı "El Ele Güvenli Geleceğe" isimli projesini faaliyete geçirdi.

Üniversitemiz öğrencilerinin daha güvenli ve huzurlu bir ortamda, kaliteli bir eğitim dönemi geçirmeleri amacıyla Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “El Ele Güvenli Geleceğe" projesi uygulamaya koyuldu.

Üniversitemiz 15 Temmuz yerleşkesinde stant açan Sinop İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları, öğrencilerin terör örgütleri tarafından istismarını engellemek ve Polis Teşkilatının her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla, öğrencilerimize bilgilendirici broşürler ve hediye materyaller dağıttılar.

Bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında Üniversitemizde açılan stantta yaklaşık 400 materyal ve broşür dağıtılarak, öğrencilerimize terör ve suç örgütlerine karşı alınması gereken tedbirler hakkında detaylı bilgiler verildi.